RRETH NESH

CILËT JEMI NE?

Mobileria WOODLAB vjen me një eksperiencë 60 vjecare karakterizuar nga dashuria për artin e bukur të punimit të drurit. Fillimet tona ishin rreth vitit 1957, ku me shumë pasion dhe deshirë nisëm këtë mobileri si një biznes të vogël familjar. Biznesi është rritur dhe trashëguar brez pas brezi ku në vitet 2000 zgjerohemi në një ambient të ri, i cili kishte përmasat e duhura për të na ndihmuar në zhvillimin e punës tonë me më profesionalizëm. Sot, pas shumë vitesh eksperience në treg  WOODLAB MOBILERI përbëhet nga marangoz dhe punonjës  profesional  të kualifikuar në fushën e punimit dhe dekorimit të drurit. Punimet tona kanë qënë të shumta kryesisht në Durrës por dhe në gjithë Shqipërinë, ku në fokus është prodhimi dhe tregtimi i mobiljeve për ambjente të brendshme dhe të jashtme.

1854Klientë Të Kënaqur
2441Punime të Suksesshme