slide-4 WOODLAB MOBILERI BËJ ZGJEDHJEN E DUHUR
material

PËRZGJEDHJA E MATERIALIT

Përzgjedhja e materialit është hapi ynë i parë dhe më i rëndësishmi. Ne e zgjedhim atë me kujdes dhe marrim cilësinë më të mirë për klientët tanë.

meter

MATJA DHE KOMBINIMI

Në hapin e dytë ne bëjmë matjen e ambientit duke e përshtatur në mënyrën më të mirë të mundshme dhe me kombinimin e duhur.

sharra

PËRPUNIMI I DRURIT

Punojmë drurin në mënyrë profesionale me pasion dhe dëshirë për të bërë të mundur cdo kërkesë të klientit  në detaje.

perfundimi

MONTIMI DHE PËRFUNDIMI I PUNËS

 Për të kompletuar punën tonë ne ju mundësojmë transport dhe montim falas në mënyrë të sigurtë dhe profesionale.


TEK NE MUND TË GJENI


DHOMA GJUMI

serviceImage_160503121753.1534535574

DHOMA NDENJE

ab1125036b9c9715788bcc9db153d201

KUZHINA

20181130_172306

MOBILJE TUALETI

bathroom-lighting-ideas-view-in-gallery-modern-tiled-bathroom-with-stylish-pendant-lamps-jaesafg-

ZYRA

High-Melamine-MDF-Panel-Wood-Executive-Office-Room-Work-Desk-Furniture

BARE & RESTORANTE

IMG-20200208-WA0000-01

TENDA DRURI

tenda_da_sole_a_scorrimento_mod_glicine_su_pergolato_in_legno

KËNDE

kend-lux-brown

PUNIME TË TJERA

ONE

Serioziteti dhe Respekti ndaj klientit dhe punës na frymëzon për të bërë
të mundur çdo dëshirë tuajën.

HISTORIA JONË

HISTORIA JONË

2020
30 Nëntor

VAZHDIMI I PUNËS ME PËRKUSHTIM VITI 2020

Sot pas një eksperience 60-vjeçare në treg, ne vazhdojmë të rritemi ...
2011
20 Maj

ZGJERIMI I PUNËS VITI 2011

Pas nje dekade me punë të palodhur ne zgjerojmë biznesin në ...
2000
25 Korrik

TRANSFERIMI I BIZNESIT VITI 2000

Pas disa vitesh eksperiencë, në vitin 2000 biznesi transferohet në një ...
1992
10 Dhjetor

ZGJERIMI I MOBILERISË VITI 1992

Në vitin 1992 punishtja zgjerohet duke shtuar numrin e punonjësve përfshirë ...
1957
6 Nëntor

FILLIMET TONA VITI 1957

Në gusht të vitit 1957 Shefqet Met’hoxha filloi të punojë si ...
loading